עוגת שזיפים אדומים וטימין

 10-12 שזיפים סגולים גדולים וקשים
קינמון
סוכר חום
טימין
4 עלי פילו
שמן זית

חותכים שזיפים על פס הסימון שמגיע איתם, ואז שוב לחצי, מוציאים את החרצן, כל רבע כזה חותכים לפלחים חמישה שישה, אפשר גם יותר
שמים בכערה ומוסיפים קינמון וסוכר חום, ממש קצת כמו שמוסיפים מלח. טימין עמד ליד, ועם כבר דבר גורר דבר אז נטעם וניראה זה עשה לי רושם מתאים.. מתאים אחלה טויסט.. מוסיפים כמה גבעולים לתערובת, לא דוגמית ממש מוסיפים

תבנית אפיה מעל נייר אפיה מוברש בשמן זית מניחים שני עלי פילו בחפיפה של כמה סנטימטר ומורחים שוב בשמן זית, מניחים עוד שני עלי ושוב שמן זית

 שמים את השזיפים בשליש התחתון ומשאירים שולים נדיבים לקיפול, מקפלים משני הצזזיזם ומגלגלים למלבן רחב,  פנימה מברישם שוב, בקצה של סכין חד חותכים פנימה חריצים לרוחב

תנור חם ב 200 מעלות להכניס לרבע שעה עשרים דקות להוציא ולפזר קצת אבקת סוכר מעולה חמים אפשר עם גלידה טובה